[Πίνακες εύπορων, άπορων, στρατεύσιμων και συμμοριόπληκτων του νομού Κοζάνης] ([χ.ό.], 1950)
Πίνακες (2τεκμήρια) εύπορων, άπορων, στρατεύσιμων και συμμοριόπληκτων, λόγω εμφυλίου πολέμου, του νομού Κοζάνης το έτος 1950