Βιβλίον χορηγήσεως αλεύρου εις ιδιώτας κοινοτήτων επαρχίας Εορδαίας ([χ.ό.], 1944)
Πίνακας (αριθμός 3) σχετικός με την χορήγηση αλευριού σε δημοτικούς υπαλλήλους και απόρους στις κοινότητες της επαρχίας Εορδαίας το έτος 1944