Δογματική της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας. - Τρεμπέλας, Παναγιώτης Ν., 1886-1977 (Αδελφότης Θεολόγων "Ο Σωτήρ", 1959)
Το Μυστήριον του Βαπτίσματος -- Το Μυστήριον του Χρίσματος -- Το Μυστήριον της Θείας Ευχαριστίας -- Το Μυστήριον της Μετάνοιας -- Το Μυστήριον της Ιερωσύνης -- Το Μυστήριον του Γάμου -- Το Μυστήριον του Ευχελαίου