Βιβλίον παραδόσεως ραδιοφώνου ([χ.ό.], 1941)
Κατάσταση με τα ραδιόφωνα που παραδίδει ο Δήμος Κοζάνης (πιθανότατα για χρήση από τους Γερμανούς), κατόπιν εντολής της Γενικής Διοίκησης Μακεδονίας και της Νομαρχίας Κοζάνης το έτος 1941. Υπογράφει την παράδοση ο τότε δήμαρχος Κοζάνης Χαρίσιος Γκοβεδάρος