Ορθοδοξία και Χρ. Γιανναράς - Βολουδάκης, Βασίλειος Ε. (Υπακοή, 1993)
Η συγκέντρωσι των παρόντων άρθρων σε μια συλλογή οφείλεται, εκτός των άλλων, και στην επίμονη προτροπή κληρικών, μοναχών και λαϊκών, από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι εζήτησαν αυτό όταν ακόμη δεν είχε ολοκληρωθή η δημοσίευσί τους στην Εκκλησιαστική εβδομαδιαία έκδοσι που τα φιλοξένησε.