Παρουσία του Αγίου Πνεύματος : τρία βιβλικά δοκίμια - Δημήτριος Τρακατέλλης, Επίσκοπος Βρεσθένης (Σήμαντρο, 1984)
Το Πνεύμα και οι Χριστιανοί -- Αγιον Πνεύμα και Ιεραποστολή -- Αγιον Πνεύμα και χαρίσματα