Για την ανακαίνωση της Ορθοδοξίας - Κανελλόπουλος, Αθανάσιος Π., 1923-1994 (Εκδοτική Εστία, 1990)
Η πολιτικότητα στους διαλόγους του Χριστού -- Ο Χριστός και η γυναίκα -- Βιοηθική, βιοϊατρική και θεολογία -- Μαριολογία και Μαριολατρεία -- Χριστουγεννιάτικη υμνογραφία