Η κυρία με την τήβεννο και άλλα βλοσυρά πρόσωπα : αφήγημα - Τσαγκάρης, Γιώργος (Καστανιώτης, 1997)
Aιφνίδιοι σπαραγμοί -δίκην αιφνίδιων συνειρμών- συνθέτουν τοπίο προσώπων καθόλου σαφές αλλά και καθόλου συνδιάκριτο. ... Tιθέμεθα λοιπόν ενώπιον πιθανής αντιφάσεως, διά την οποία δεν ευθύνεται το τοπίο.