Αγάπη με το ζόρι; : 200 απαντήσεις για το γάμο, το χωρισμό, την απιστία, το σεξ - Μακρή, Τένια (Ελληνικά Γράμματα, 2005)
- Γιατί με γοητεύουν τόσο πολύ τα "κακά" παιδιά; - Να του μιλήσω για το παρελθόν μου; - Έχει νόημα η σχέση με έναν παντρεμένο; - Γιατί δεν με πλησιάζει ερωτικά; - Με απάτησε! Να τον συγχωρήσω; - Γιατί δεν ξέρει να με κάνει ευτυχισμένη; - Πώς μπορώ να τον φέρω πίσω; - Έκανα καλά που χώρισα; - Πρέπει να μείνουμε μαζί για χάρη των παιδιών; - Αξίζει να δίνομαι τόσο πολύ; Πρώτα έρχεται ο έρωτας και μετά... οι ερωτήσεις! Κι αν ακόμη δεν "ταυτιστήκατε" με κάποια από τις παραπάνω, στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε τη δική σας! Με θέρμη, σοφία, αμεσότητα και κατανόηση, η Τένια Μακρή αντλεί από τις δικές της εμπειρίες -αλλά και από τις εμπειρίες των χιλιάδων αντρών και γυναικών που την παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια σε ομιλίες και σεμινάρια, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στον Τύπο- και απαντά σε 200 τρυφερά θέματα, δίνοντας όλες τις συμβουλές που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε την αγάπη, που θα μας δίνει χαρά και θα κρατήσει για πάντα! Ήρθε λοιπόν η ώρα να ακούσετε κάποιον που γνωρίζει καλά ότι: αγάπη με το ζόρι δεν γίνεται!