Η αλήθεια για τον Σάσα Κνις : μυθιστόρημα - Φιορέτος, Αρης (Συγγραφείς απ'ολο τον κόσμο, 2006)
«Το όνομά μου είναι Κνις, Σάσα Κνις, και πριν έξι μέρες η ζωή μου κυλούσε σε απόλυτη τάξη». Έτσι ξεκινά την αφήγησή του ο ήρωας αυτού του μυθιστορήματος, ο οποίος εργάζεται σε ένα θέατρο και έχει περίεργες σεξουαλικές συνήθειες. Μια νύχτα, συναντά την αινιγματική Ντόρα Βιλμς. Μια εβδομάδα αργότερα εκείνη βρίσκεται νεκρή και ο Κνις κατηγορείται για φόνο. Προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά του, ο Κνις θα ανακαλύψει την ύπαρξη μιας επιστημονικής συνωμοσίας και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πώς όμως μπορεί να αποδείξει κάτι που δεν συνέβη; Και τι τρέχει με το Ίδρυμα Σεξουαλικών ερευνών; Και γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχει κανείς όρχεις; Ένα «βιολογικό θρίλερ» που εκτυλίσσεται στο Βερολίνο της Δημοκρατίας της Βεϊμάρης και μιλάει για το λεγόμενο «σεξουαλικό ζήτημα», με έναν τρόπο έξυπνο, πρωτότυπο, συχνά ξεκαρδιστικό, που αφήνει τη φαντασία του αναγνώστη να καλπάσει σε συχνά άγνωστα γι' αυτόν μέρη.