Βαθύς και λυπημένος όπως κι εσύ - Ραπτόπουλος, Βαγγέλης, 1959- (Κέδρος, 1999)
Είναι γλυκιά η ζωή, στη Λίμνη Αχαίας. Αλλά όχι πάντα. Να ένας ερωτευμένος που ταπεινώνεται στο μπαρ "Butterfly", στο λιμάνι. Η ο μέθυσος πατέρας, στο γειτονικό φτωχόσπιτο, που εξωθεί την κόρη του στα άκρα. Η Ελλάδα στην εποχή του C και του Iteret. Ως τον γκρεμό, ψηλά στον λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου κάποιος "βαθύς και λυπημένος, όπως κι εσύ" ζει το θαύμα.