Χίλια κομμάτια - Frey, James (Η περιπέτεια του ανθρώπου, 2005)
Σε αυτή τη συναρπαστική αυτοβιογραφία ο αναγνώστης παρακολουθεί με κομμένη ανάσα την ανάδυση ενός νεαρού τοξικομανούς από την προσωπική του κόλαση στον κόσμο των κανονικών ανθρώπων! Ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός, όμως ο Τζέιμς είναι αποφασισμένος να βγει νικητής, και μάλιστα με το δικό του τρόπο.