Ο πέτρινος άγγελος - Scholes, Katherine (Ωκεανίδα, 2005)
Η Στέλλα είναι μια επιτυχημένη δημοσιογράφος. Δουλεύει ως ανταποκρίτρια ενός γυναικείου περιοδικού στα πιο επικίνδυνα κι εξωτικά μέρη του κόσμου. Είναι νέα και ανεξάρτητη. Ελέγχει απόλυτα τη ζωή της. Όμως πέντε λέξεις σε ένα φαξ είναι αρκετές για να γκρεμίσουν τον κόσμο της.