My diet : ρυθμίστε το μεταβολισμό σας ; αδυνατίστε όσα κιλά θέλετε, αυξάνοντας το ρυθμό του μεταβολισμού σας = η δίαιτά μου : ετοιμάζετε το καθημερινό σας μενού ανάλογα με τις ανάγκες σας - Cook, Lala (Erian, 1994)
Αδυνατίστε όσα κιλά θέλετε, αυξάνοντας το ρυθμό του μεταβολισμού σας. Ετοιμάζετε το καθημερινό σας μενού ανάλογα με τις ανάγκες σας.