Τα ήθελε όλα δικά του : μυθιστόρημα - Σωτηρίου, Στέλιος (Γκοβόστης, 2002)
Στον ξενόφερτο προγαμιαίο χώρο δοκιμασίας ενός ερωτικού δεσμού, δύο νέοι αποφασίζουν να συζήσουν, προκειμένου μέσα από τις χαραμάδες των στεγανών τους ν' ανακαλύψουν τους πραγματικούς τους χαρακτήρες. Σ' αυτό το χώρο η αποδυνάμωση της προσποίησης μειώνει το λούστρο της γοητείας μας και τα κεκτημένα δημιουργούν ανυποψίαστες παραιτήσεις, που τις τροφοδοτεί ο ρεαλισμός της καθημερινότητας. Σ' αυτή την πρόβα τζενεράλε το ζητούμενο είναι ο συγχνωτισμός των δύο πρωταγωνιστών, στο βαθμό που θα ενθαρρύνει ή θα απογοητεύσει τη συνέχεια αυτής της σχέσης. Στις παραστάσεις στο ίδιο σκηνικό δοκιμάζονται η αγάπη, η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η ανιδιοτέλεια, η μεγαλοψυχία, η κτητικότητα και το σπουδαιότερο η διαφορετικότητά μας. Τελικά, ο ενθουσιασμός και η απογοήτευση κονταροχτυπιούνται για την επικράτησή τους.