Μιλάτε με αυτοπεποίθηση : αποκτώντας σιγουριά και πειστικότητα όταν μιλάμε - Perkins, Margaret (Ανθρώπινες σχέσεις, αγωγή, συμπεριφορά, 1982)
Η συγγραφέας δίνει απλές εξηγήσεις για τα φωνητικά μας όργανα και για τον τρόπο που θα ‘πρεπε να τα χρησιμοποιούμε για να ομορφύνουμε τη φωνή μας. Εξηγεί ακόμα πώς να προβάλλουμε την προσωπικότητα ή τη διάθεσή μας στη φωνή και δίνει πρακτικές οδηγίες για ειδικές περιπτώσεις ομιλιών σε δημόσιους χώρους.