Η δημιουργική φαντασία : η δύναμη της φαντασίας στην υπηρεσία της αυτοβελτίωσης - Korth, Leslie O. (Ανθρώπινες σχέσεις, αγωγή, συμπεριφορά, 1982)
Η δύναμη της φαντασίας στην υπηρεσία της αυτοβελτίωσης. Όταν η φαντασία συγκρούεται με τη θέληση, νικήτρια είναι πάντα η φαντασία. Αν, όμως, η θέληση βρίσκεται σε αρμονία με τη φαντασία, τότε δεν υπάρχει σύγκρουση.