Άπαντα - Φιλόστρατος, 2ος/3ος αι. μ.Χ. (Αρχαία ελληνική γραμματεία : Οι Έλληνες ;, 1991)
Τα ες τον Τυανέα Απολλώνιον Α', Β', Γ' Εισαγωγή - σχόλια: Φιλολογική Ομάδα Κάκτου Περιλαμβάνεται το πρωτότυπο κείμενο.