Ιστορίες της Βίβλου για παιδιά - Rock, Lois (Σαββάλας, 2005)
Το βιβλίο Ιστορίες της Βίβλου για παιδιά περιλαμβάνει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και πιο ωραίες ιστορίες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης· ιστορίες που έχουν αγαπηθεί πολύ στο πέρασμα των αιώνων από μικρούς και μεγάλους. Οι ιστορίες που αναφέρονται στο βιβλίο είναι γραμμένες σε απλή και κατανοητή γλώσσα με μορφή παραμυθιού, που τόσο αγαπούν τα παιδιά. Έχει εικονογράφηση πολύ φωτεινή και χαρούμενη για να περνάει αισιοδοξία και καλά μηνύματα στους μικρούς μας φίλους. Η δημιουργία του κόσμου, ο κήπος της Εδέμ, η κιβωτός του Νώε, Ο πύργος της Βαβέλ, όλα τα βιβλικά πρόσωπα, όπως ο Μωυσής, ο Δαβίδ, ο Γολιάθ και ο Ιωνάς παρουσιάζονται μέσα στο βιβλίο φτάνοντας στην ιστορία του Χριστού. Με απόλυτο σεβασμό στα πρωτότυπα ιερά κείμενα και χωρίς ακρότητες, το βιβλίο αυτό θα εξοικειώσει τα παιδιά με τα θρησκευτικά και τη θρησκεία μας, ενώ θα τους δώσει να καταλάβουν με απλά λόγια τα βαθιά και πανανθρώπινα διδάγματα που γεννώνται μέσα από αυτές τις εκπληκτικής ομορφιάς και σημασίας ιστορίες. Το βιβλίο αποτελεί ένα πολύ καλό δώρο για παιδιά από 6 ετών και πάνω, ενώ κάλλιστα μπορεί να διαβαστεί και σε μικρότερα παιδιά από τους γονείς, τους συγγενείς ή τους δασκάλους.