Η εγκυκλοπαίδεια του Ιησού - Rock, Lois (Σαββάλας, 2004)
Στην "Εγκυκλοπαίδεια του Ιησού" παρουσιάζονται τα ση΅αντικότερα γεγονότα της ζωής του Χριστού, αναλύονται ΅ε απλό και κατανοητό τρόπο τα ΅ηνύ΅ατα της διδασκαλίας του και περιγράφονται πολλά από τα θαύ΅ατά του. Η πλούσια εικονογράφηση, οι φωτογραφίες, οι χάρτες και οι επιπλέον πληροφορίες που δίνονται σε κάθε κεφάλαιο βοηθούν τους ΅ικρούς αναγνώστες να ΅άθουν πολλά πράγ΅ατα για τους ανθρώπους της εποχής του Ιησού, αλλά και για τους σύγχρονους χριστιανούς.