Η Αγία Γραφή για παιδιά : 12 αγαπημένες ιστορίες - Ζούπα, Στέλλα (Σαββάλας, 2003)
Στην αρχή υπήρχε μόνο σκοτάδι. Τότε ο Θεός είπε: "Να γίνει φως!". Και έτσι δημιουργήθηκε το φως. Και είδε ο Θεός ότι το φως ήταν καλό και είπε: "Το φως θα είναι η Ημέρα και το σκοτάδι θα είναι η Νύχτα". Το βιβλίο περιλαμβάνει ιστορίες από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, όπως τη δημιουργία του κόσμου, την Κιβωτό του Νώε, την εύρεση του Μωυσή και την περίθαλψή του από μια οικογένεια Ισραηλιτών, τη σκληρή μάχη και τη νίκη με τη βοήθεια του Θεού του μικροσκοπικού Δαβίδ ενάντια στο μεγαλόσωμο Γολιάθ, στρατιώτη των Φιλισταίων, τη γενναία βασίλισσα Εσθήρ, τη γέννηση του Ιησού Χριστού, από τη στιγμή που ο αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάστηκε στη Μαρία μέχρι τη στιγμή της γέννησης στο στάβλο και την επίσκεψη των μάγων με τα δώρα, την πρώτη φορά που ο Ιησούς επισκέφθηκε το ναό, τη σίτηση των πέντε χιλιάδων ανθρώπων που ακολουθούσαν τον Ιησού για το κήρυγμά του, την παραβολή του καλού Σαμαρείτη και πολλές άλλες αγαπημένες ιστορίες. Η απλή και κατανοητή γλώσσα και η πρωτότυπη εικονογράφηση δίνουν ζωντάνια στο κείμενο και μαγεύουν τους μικρούς αναγνώστες, φέρνοντάς τους πιο κοντά στο Θεό και την ανακάλυψη της θρησκείας.