[Κώδικας αλληλογραφίας και πρακτικών της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1908-1911] ([χ.ό.], 1908)
Κώδικας με αντίγραφα αλληλογραφίας καθώς και πρακτικά της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης από 17/ 9/ 1908 έως και 14/ 7/ 1911