Ο παίχτης - Dostoyevsky, Fedor Mihajlovic, 1821-1881 (Κλασική λογοτεχνία / Ζαχαρόπουλος ;, 1986)
"Ο Παίχτης" δίνει τον κλασικό τύπο του ανήσυχου ανθρώπου. Άλλωστε όλοι μας είμαστε κατά κάποιον τρόπο παίχτες στο δύσκολο και πολύμορφο παιχνίδι της ζωής, αναζητώντας την ευτυχία όπου και όπως μας δίνεται η ευκαιρία.