Οι θησαυροί της τέχνης - Cattaneo, Marco (Παγκόσμια κληρονομιά Unesco, 2005)
Οι θησαυροί της τέχνης: Ο τόμος αυτός, ο πρώτος από μια σειρά τριών που είναι αφιερωμένοι στο έργο της ΟΥΝΕΣΚΟ για τη διατήρηση των τοποθεσιών παγκόσμιας κληρονομιάς, εισάγει τον αναγνώστη στους 100 πλέον ενδιαφέροντες τόπους από καλλιτεχνικής και αρχιτεκτονικής πλευράς, από τις πόλεις της Ευρώπης που καλλιέργησαν την τέχνη μέχρι τους μπαρόκ καθεδρικούς ναούς της Νότιας Ευρώπης.