Ο Ρίκο Κοκορίκο : ξενοφοβία - Μαντουβάλου, Σοφία, 1949- (Τα μικρά και τα μεγάλα του κόσμου, 2002)
Το βιβλίο αυτό κρύβει ένα μυστικό. Το ξέρουν όλα τα παιδιά που έχουν έξυπνη καρδιά. Όταν η αγάπη κυβερνάει, η ξενοφοβία περνάει! Kατάλληλο για την αντιρατσιστική εκπαίδευση.