Ομήρου οδύσσεια : τα ταξίδια του Οδυσσέα - Όμηρος, 8ος αι. π.Χ. (Τα πρώτα κλασικά για τους πιο μικρούς, 2001)
Κείμενα απλά, σύγχρονα, με πολλές εικόνες, όπου οι ήρωες είναι κουνελάκια, γατάκια, ποντικάκια... Με άλλα λόγια, μια παραλλαγή των κλασικών προσαρμοσμένη για τα πιο μικρά παιδιά.