Το μεγάλο ταξίδι και άλλες ιστορίες - Casalis, Anna (Οι περιπέτειες του Τζάκ και της Πέτ, 2004)
Ο Τζακ είναι ένα συμπαθητικό αλεπουδάκι. Η Πετ είναι μια πολύ όμορφη και έξυπνη σκιουρίτσα. Είναι οι δυο τους καλοί φίλοι. Καμιά φορά όμως τσακώνονται αλλά πολύ γρήγορα ξανασμίγουν!