Η Βίβλος : για τα μικρά παιδιά - Casalis, Anna (Στρατίκης, 2003)
Η αγάπη, το θάρρος και η περιπέτεια, στην πιο όμορφη ιστορία όλων των εποχών, γραμμένη για τα μικρά παιδιά, με την περίφημη, τη μαγική εικονογράφηση του Tony Wolf.