Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες - Verne, Jules, 1828-1905 (Τα πρώτα κλασικά για τους πιο μικρούς ;, 2003)
Κείμενα, απλά, σύγχρονα, με πολλές εικόνες, όπου οι ήρωες είναι κουνελάκια, γάτες, ποντικάκια. Με λίγα λόγια, μια παραλλαγή των κλασικών, προσαρμοσμένη για τα πιο μικρά παιδιά.