Μετά την καταιγίδα : Πέρσι, ο φύλακας του πάρκου - Butterworth, Nick (Παιδική βιβλιοθήκη, 2004)
Μια φοβερή καταιγίδα έχει ξεσπάσει και ο Πέρσι, ο φύλακας του πάρκου, μένει ξάγρυπνος όλη τη νύχτα. Όταν σηκώνεται το επόμενο πρωί, βλέπει ότι η γέρικη βελανιδιά έχει πέσει κάτω. Η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη για τα ζωάκια, τους φίλους του, που είχαν τις φωλιές τους στο δέντρο, αλλά πολύ γρήγορα ο Πέρσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τους μικρούς φίλους του να φτιάξουν το καινούριο σπιτικό τους. Η υπέροχη αυτή ιστορία του Πέρσι και των φίλων του περιέχει και μια αφίσα έκπληξη.