Ο παπουτσής και τα ξωτικά : των αδελφών Γκρίμ - Grimm, Jacob Ludwig Karl, 1785-1863 (Παιδική βιβλιοθήκη, 2003)
Κάθε βράδυ δυο μυστηριώδεις επισκέπτες τρυπώνουν στο εργαστήρι του φτωχού παπουτσή, φτιάχνουν τα ωραιότερα παπούτσια που έχετε δει ποτέ σας και κάνουν ευτυχισμένους και πλούσιους τον παπουτσή και τη γυναίκα του. Αλλά όταν εκείνοι ανακαλύψουν ποιοι είναι οι επισκέπτες, βρίσκουν τον τρόπο να τους το ανταποδώσουν.