Οι χελώνες του βαρώνου - Τριβιζάς, Ευγένιος, 1946- (Παραμύθια από τη χώρα των χαμένων χαρταετών, 2002)
Στη χώρα των χαμένων χαρταετών, ανάμεσα σε χιλιάδες χαρταετούς, βρίσκονται και οι μαγευτικοί χαρταετοί του Χάρτινου Ιππότη. Ο Ιππότης αυτός έγραφε τα παταμύθια του σε χρωματιστά χαρτιά, τα έκανε χαρταετούς και τους άφηνε ελεύθερους από το παράθυρο της φυλακής του. Σε ένα από τα μακρινά ταξίδια του ο Ευγένιος έφτασε σε αυτή την ξεχασμένη χώρα, βρήκε τους χαρταετούς, διάβασε τα παραμύθια και τώρα θα αρχίσει να τα λέει και σε σας.