Ο Ασπίδας και ο Κλέφτης - Baronian, Jean-Baptiste (Παιδικά εικονογραφημένα, 2004)
Όταν χάθηκε ένα σπουδαίο βιβλίο από τη δημόσια βιβλιοθήκη, ο Ατσίδας, που έχει διαβάσει τα περισσότερα βιβλία και όλοι τον θαυμάζουν, ανέλαβε να ανακαλύψει τον κλέφτη... -Για παιδιά προσχολικής ηλικίας και μικρούς αναγνώστες.