Οι σκαντζόχοιροι και το μαγικό φίλτρο : και άλλες ιστορίες - Casalis, Anna (Μαγικό δάσος, 2005)
Οι έξι διασκεδαστικές ιστορίες με ζωάκια του δάσους, υπέροχα εικονογραφημένες από τον Tony Wolf θα συναρπάσουν τους μικρούς αναγνώστες. Τα μικρά παιδιά, που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση, θα λατρέψουν τόσο να ακούνε τις μικρές αυτές ιστορίες από μεγάλους όσο και να τις διαβάζουν τα ίδια ξανά και ξανά.