Η πριγκίπισσα Δυσκολούλα - Τριβιζάς, Ευγένιος, 1946- (Τα παραμύθια με τους αριθμούς : Σύνολα-υποσύνολα, 2004)
Εκατό πρίγκιπες φτάνουν ένα πρωί σ' ένα μαρμάρινο παλάτι για να ζητήσουν σε γάμο την πριγκίπισσα Δυσκολούλα. Η Δυσκολούλα όμως, που είναι η πιο αναποφάσιστη πριγκίπισσα του κόσμου, δυσκολεύεται πολύ να αποφασίσει ποιον από τους εκατό πρίγκιπες προτιμάει. Όταν τελικά διαλέγει τον πρίγκιπα των ονείρων της, μια φοβερή έκπληξη την περιμένει. Εμείς όμως έχουμε στο μεταξύ μάθει τα σύνολα και τα υποσύνολα..