Ο Πάκι δε φοβάται το νοσοκομείο - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Οι ιστορίες μου, 2005)
Ο Πάκι, ένα γλυκό αρκουδάκι, αντιμετωπίζει παρέα με τα παιδιά όλους τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές τους, μεγαλώνοντας μαζί τους... Η Τόνια η μικρή σκιουρίνα έχει τα γενέθλιά της και ο Πάκι το αρκουδάκι ανεβαίνει ψηλά στην καρυδιά για να κόψει τα πιο μεγάλα καρύδια. Γλιστράει όμως, πέφτει και σπάει το χεράκι του. Τώρα; Ο Πάκι είναι ένα αρκουδάκι που φοβάται πολύ το νοσοκομείο, ώσπου γνωρίζει τον κύριο Αρκουδίνο το γιατρό...