Η Παναγία των Παρισίων : διασκευή - Hugo, Victor, 1802-1885 (Παιδική βιβλιοθήκη, 2005)
Η πασίγνωστη ιστορία του Βικτόρ Ουγκό σε εξαιρετική διασκευή, με την εικονογράφηση του Αλμπέρτο Ουρντιάλες Βαλιέντε. Ένα παραμύθι που ξαναζωντανεύει για τους μικρούς μας φίλους την ιστορία του Κουασιμόδου και της γλυκιάς Εσμεράλδας.