Να με λέτε Λαρίτσα - Σεραφετινίδου-Βούρβουλη, Νίκη (Τα μικρά και τα μεγάλα του κόσμου : Οικογένεια, 2004)
Να με λέτε Λαρίτσα γιατί αυτό είναι το όνομά μου κι εγώ θα σας πω την ιστορία μου απ' την αρχή, με τη σειρά: πού γεννήθηκα, πώς μεγάλωσα, ποιους αγαπώ και κουβαλάω στα όνειρά μου. Θα σας πω για την οικογένειά μου και όλους τους φίλους μου, τι έχω μάθει απ' τη ζωή, τι έχω δώσει και τι έχω πάρει. Γιατί εγώ, ο Λαρίτσας, είμαι ένα σοφό σκυλί κι ακούστε με... η ζωή είναι ωραία!