Στο γυμνάσιο - Μάστορη, Βούλα, 1945-2016 (Σύγχρονη λογοτεχνία για νέους : Συλλογή κύκνοι, 2005)
Ενας χρόνος από τη ζωή ενός 13χρονου γυμνασιοκόριτσου στην επαρχία 1957-1958.Οι πρώτες εμπειρίες από τους αυστηρούς κανόνες του Γυμνασίου εκείνης της εποχής,τα πρώτα σκιρτήματα της καρδιάς της ,οι πρώτες τραυματικές εμπειρίες της και ο δέσμος που αναπτύχθηκε σε αυτήν και τον φιλολογό της.Η εξιστόρηση πλαισιώνεται με σελίδες από το κρυφό της ημερολόγιο της μικρής έφηβης.