Τραγούδια και έθιμα της Σκύρου - Λάμπρου, Αλίκη ([χ.ό.], 2004)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν τα τραγούδια, με νότες ή χωρίς αυτές, σε όσους θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους πολλούς στίχους για κάθε σκοπό, με τους ανάλογους "πούντους" (ρεφραίν), καθώς και σε ειδικούς μελετητές, που θα πλουτίσουν τα δεδομένα τους για το σκυριανό τραγούδι, γιατί στο βιβλίο περιλαμβάνονται γνωστοί και άγνωστοι σκοποί, στίχοι με πούντους και πολλά χορευτικά. Είναι μια συμβολή στη διάσωση και τη διάδοση των σκυριανών τραγουδιών από έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά κι αγάπησε με πάθος το σκυριανό τραγούδι. Το έζησε τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν ραδιόφωνο και τηλεόραση, τότε που "σπέριζαν" και διασκέδαζαν αληθινά, τότε που στο άψε-σβήσε άναβε το γλέντι, με μοναδικό τρόπο διασκέδασης το τραγούδι.