Μήνας του μέλιτος - Patterson, James, 1947- (Best seller, 2005)
Πώς είναι να σε ποθούν όλοι οι άντρες και να σε ζηλεύουν όλες οι γυναίκες; Υπέροχα! Αυτή τη ζωή είχε ονειρευτεί η Νόρα Σινκλέρ, αυτή τη ζωή κατάφερε με πολύ κόπο να αποκτήσει και δεν σκοπεύει να την εγκαταλείψει ποτέ. Σας έχουν κι άλλοτε ζητήσει να μην πείτε σε κανέναν το τέλος... Όταν ο πράκτορας του FBI Τζον Ο' Χάρα την αντικρίζει για πρώτη φορά, όλα σ' αυτήν του φαίνονται τέλεια. Η εμφάνιση. Η καριέρα. Το ντύσιμο. Το πνεύμα. Η επιτήδευση. Το ακαταμάχητο σεξ-απίλ. Οι άντρες κάνουν ουρά για να τη φλερτάρουν. Δεν τους ελκύει απλώς, τους μαγνητίζει. Γιατί, όμως, το FBI ενδιαφέρεται για τη Νόρα Σινκλέρ; Μυστηριώδη πράγματα συμβαίνουν απανωτά σε κοντινούς της ανθρώπους, ιδίως στους άντρες. Καθώς τη γνωρίζει καλύτερα, ο Ο'Χάρα διακρίνει κάτι επικίνδυνο στη Νόρα. Κάτι που τον τραβάει και ταυτόχρονα τον γεμίζει φόβο. Τι μπορεί να κρύβουν τα ανεξήγητα κενά στο παρελθόν της; Κι εκείνος, που περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί της, είναι γιατί αναζητάει την αλήθεια ή επειδή υποκύπτει σε μια δική του, μοιραία εμμονή;