Ανατρέψιμα σφάλματα - Turow, Scott (Best seller ;, 2004)
Ο Ρόμι Γκάντολφ είναι θανατοποινίτης, καταδικασμένος εδώ και δέκα χρόνια για μια άγρια τριπλή δολοφονία. Η αργή πορεία του προς το θάνατο κοντεύει πια να τελειώσει, όταν αναπάντεχα ο Άρθουρ Ρέιβεν, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει απρόθυμα την υπεράσπισή του, μαθαίνει κάτι που ανατρέπει όλα τα δεδομένα: ένας άλλος κατάδικος ίσως μπορεί να αποδείξει την αθωότητα του Γκάντολφ... Ένας αγώνας δρόμου αρχίζει για τον Άρθουρ, που μέσα στις λίγες εβδομάδες που απομένουν ως την εκτέλεση πασχίζει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη σωτηρία του πελάτη του. Κάποιοι, όμως, αρχίζουν να χάνουν τον ύπνο τους από τις έρευνές του. Όπως η εκρηκτική Μιούριελ Γουίν, τότε νεαρή βοηθός του περιφερειακού εισαγγελέα, που ετοιμάζεται τώρα να διεκδικήσει τη θέση του προϊσταμένου της. Ο Λάρι Στάρζετ, ο ντεντέκτιβ που διαλεύκανε την υπόθεση. Και η Τζίλιαν Σάλιβαν, η δικαστής που έκρινε ένοχο τον Γκάλντοφ και λίγο αργότερα βρέθηκε μπλεγμένη σε μια υπόθεση δωροδοκίας... Ο καθένας τους έχει τα δικά του μυστικά και τις δικές του φιλοδοξιές να προστατεύσει. Και κανείς τους δεν πρόκειται να αφήσει έτσι εύκολα τον Άρθουρ να τα θέσει σε κίνδυνο για να σώσει τον Ρόμι από το πεπρωμένο που αποφάσισαν πριν τόσο καιρό ότι του αξίζει...