Τα μαγικά μου αυτιά - Μάστορη, Βούλα, 1945-2016 (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή σπουργιτάκια, 2001)
Τ' αυτιά του Θόδωρου είναι μεγάλα και τα άλλα παιδιά στη γειτονιά τον πειράζουν και τον φωνάζουν Αυτιά. Όμως μια μέρα ο Θόδωρος ανακαλύπτει πως τα αυτιά του είναι ΜΑΓΙΚΑ. Και τότε όλα αλλάζουν.