Ο τόπος του κόσμου ; Όλος ο κόσμος μια γυναίκα ; Μ' ακούει κανείς; : 3 διηγήματα - Γιατρομανωλάκης, Γιώργης Ν., 1940- (Λογοτεχνία. Ελληνικό διήγημα, 2001)
Τα διηγήματα που περιλαμβάνει το βιβλίο αυτό προέρχονται από 3 Έλληνες συγγραφείς. Πρόκειται για τα Ο Τόπος του κόσμου του Γιώργη Γιατρομανωλάκη, Όλος ο κόσμος μια γυναίκα του Νίκου Παπανδρέου και το Μ'ακούει κανείς της Έρσης Σωτηροπούλου.