Το πασχαλινό δώρο των παιχνιδιών : μια ανοιξιάτικη ιστορία - Steer, Dugald (Ανάγλυφα βιβλία για το Πάσχα, 2005)
Ακολούθησε τον αρκουδάκο και τα άλλα παιχνίδια σ' ένα υπέροχο κυνήγι πασχαλινών αυγών που, στο τέλος του, κρύβει μια πολύ μεγάλη έκπληξη! (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)