Η Μελίνα, ο Φανούλης και μια νότα μουσικής - Γεωργίου-Νίλσεν, Μυρτώ (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή Χελιδόνια, 1998)
Με τη Μελίνα και το φίλο της το σκίουρο τα παιδιά μπορούν ν' ανέβουν στο φεγγάρι. Με μια μικρή νότα μουσικής που ξέφυγε από μια παρτιτούρα μπορούν να φτάσουν στην Αμερική. Και με το γλυκό Φανούλη να τριγυρίσουν ολόκληρο τον κόσμο.