Συλλέκτης αυτογράφων - Smith, Zadie (Ψυχογιός, 2005)
Ο Άλεξ Λι Τάντεμ εμπορεύεται αυτόγραφα. Αναζητά υπογραφές διασήμων, τις αγοράζει, τις πουλάει, και έτσι προσφέρει σε μανιώδεις συλλέκτες αυτό που ονειρεύονται: ένα μικρό κομμάτι δόξας το οποίο οι ίδιοι δε θ' αποκτήσουν ποτέ. Όσο για τον ίδιο; Θέλει να επιστρέψει στη ζωή ο πατέρας του, να ενωθούν οι θρησκείες στην παγκόσμια επανάσταση, θέλει γρηγορότερο Ίντερνετ, τρία κορίτσια σε ένα, πολλά λεφτά, και το σπάνιο αυτόγραφο μιας ξεχασμένης παλιάς ηθοποιού. Και απαραιτήτως πατάτες τηγανητές κι έναν καναπέ. Μήπως όμως μέσα απ' όλα αυτά αναζητά την δική του υπογραφή, τη δική του ταυτότητα; Ένα βιβλίο για την αξία της φιλίας, για το οδυνηρό πέρασμα ενός νέου στη ζωή του ενήλικα· μα κι ένα βιβλίο γεμάτο χιούμορ και κέφι για τη ζωή.