Ο ραγισμένος καθρέφτης - Haedrich, Marcel (Κλειδί, 1987)
...Γρήγορα θα παγιδευτούν ο ένας στη μοίρα του άλλου, όπως ακριβώς ο ιστός που σχηματίζει ένας ραγισμένος καθρέφτης και καταστρέφει την αναπαράσταση. Εξαιτίας ενός φόνου, έξι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι στις γωνίες δύο τριγώνων, προσπαθώντας να βρουν τρόπο να διαφύγουν.