Εκπαιδευτικό Συνέδριο Το Σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών Κοζάνη, Εκπαιδευτικό Συνέδριο Το Σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών, Βόντσα, Β., & Τσιτσικλής, Γ. (2004). Το σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών: πρακτικά 1ου εκπαιδευτικού συνεδρίου, 1-2 Οκτωβρίου 2004. Κοζάνη: [χ.ό.].
Chicago-stil citatΕκπαιδευτικό Συνέδριο Το Σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών Κοζάνη, Εκπαιδευτικό Συνέδριο Το Σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών, Βασιλική Βόντσα, och Γιάννης Τσιτσικλής. Το σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών: πρακτικά 1ου εκπαιδευτικού συνεδρίου, 1-2 Οκτωβρίου 2004. Κοζάνη: [χ.ό.], 2004.
MLA-referensΕκπαιδευτικό Συνέδριο Το Σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών Κοζάνη, Εκπαιδευτικό Συνέδριο Το Σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών, Βασιλική Βόντσα, och Γιάννης Τσιτσικλής. Το σχολείο μπροστά στην διαφορετικότητα των γλωσσών και των πολιτισμών: πρακτικά 1ου εκπαιδευτικού συνεδρίου, 1-2 Οκτωβρίου 2004. Κοζάνη: [χ.ό.], 2004.