Πες μου πόσο μ' αγαπάς - Αθανασιάδου, Ανθούλα (Κέδρος, 2000)
"Πώς είναι άραγε να είσαι ερωτευμένος;" αναρωτιέται η Ντένια, και δε θ' αργήσει να το ανακαλύψει. Έρωτας όμως σημαίνει μπέρδεμα, ταραχή και αναστάτωση... Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που ζωγραφίζει ο Οδυσσέας και στοιχειώνει τις σκέψεις του; Και ποιος θα βοηθήσει την Ντένια στις αγωνίες του πρώτου της έρωτα, τώρα που η μαμά της είναι κι αυτή... ερωτευμένη; Πρωτόγνωρα συνασθήματα και σύγχυση. Πίσω όμως απ' όλα αυτά κρύβεται μόνο μια κραυγή: Πες μου... πόσο μ' αγαπάς;